CV Expert

headshots_slv-048

Cristina Vintila Fondator CV Expert Contabil

Lucrez in domeniul contabil de peste 12 ani, reusind sa dezvolt Grupul de companii CV Expert Contabil in urma cu 7 ani cu foarte multa truda, studiu neincetat si incredere deplina in fortele proprii. Experimentata in aspecte legate de formarea, operarea, finantarea si managementul afacerilor, mi-am propus sa creez in cadrul companiei pachete de servicii complete, orientate catre solutii financiare pentru activitatea clientilor nostri.

Grupul CV Expert Contabil a fost infiintat din dorinta de a oferi antreprenorilor incredere si sprijin constant pentru dezvoltarea business-ului lor. In cei 12 ani de experienta am gestionat peste 500 de proiecte ale clientilor nostri, o mare parte cu care colaboram si in prezent. Cea mai mare satisfactie a fost faptul ca am reusit sa crestem si sa ne bucuram impreuna de succes.

Ce este unic la business-ul meu? Simplul fapt ca nu ajut doar companiile, ci si oamenii sa inteleaga mai bine impactul fiscal al activitatilor economice. Stiu ca doar impreuna putem crea performata, intr-un mod corect si stabil.

Pasiunea pe care o am pentru domeniul financiar m-a ajutat dintotdeauna sa fac fata provocarilor din profesia aleasa, ulterior si in dezvoltarea propriului business. Iar motivul principal pentru care am reusit sa construiesc o afacere de la zero este tocmai aceasta dedicare fata de tot ce inseamna pentru mine CV Expert Contabil. Adevarul este ca ma simt un om fericit printre cifre si cred ca aceasta a fost cheia succesului in cazul meu.

Echipa CV Expert Contabil este formata din 10 seniori parteneri care au in subordinea lor o echipa de profesionisti pentru a raspunde prompt si la cele mai inalte standarde profesionale, tuturor solicitarilor din domeniul financiar, fiscal, resurse umane si audit.

 

Serviciile CV Expert Contabil sunt asigurate printr-o polita profesionala la Allianz Tiriac.

allianz
0